Power Invest Kft


Telephely:
1205 Budapest
Asztalos Sándor 10/B
Adószám: 12122671-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-103461
Email: info@powersolar.hu
Telefon: 06-1-706-9207
Mobil: 06-70-367-6885


Megrendelés menete

Kiválasztottama megrendelni kívánt terméket!   Mi a teendőm?

 

Két módja van a termék megrendeklésnek,  megtehetem az online kalkulátorral ahol a megadott méretek, típus alapján azonnal kapok egy árajánlatot is. A kalkulátorral számolt árakaktól nem fog cégünk képviselője eltérni, amennyiben a megadott méretek pontosak és a szerelési körülmények nem térnek el az átlagostól. Tehát átlagos szerelési körülmények és a pontos méretek megadása esetén a kalkulátor által számolt ár tekinthető árajánlatnak. Másik mód, hogy küld nekünk egy emailt, az ön által ismert adatokkal ( körülbelüli méret, illetve hogy milyen típusú árnyékolót vagy egyéb terméket szeretne), ebbenaz esetben kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot, és segít a megrendelés pontosításában.

 

Mindkét esetben a következő lépés, hogy kollégánk egyeztet önnel egy időpontot a helyszíni felmérésre. Erre minden esetben szükség van, mert csak az általunk mért méretekre tudunk garanciát vállalni. A helyszíni felmérés során kollégánk tehát pontosítja a méreteket, és szerződést köt önnel a megrendelni kívánt munkáról.

Szerződéskötéskor a megrendelés teljes összegének 40%-át előlegként meg kell fizetni. A fentmaradt 60%-ot a termékek felszerelésekor kell kiegyenlíteni.

 

Mennyibe fog kerülni a kiszállás, felmérés?

Amennyiben a felmérés megrendeléssel végződik, abban az esetben ingyenes. Ha nem rendeli meg a felmért termékeket, munkát abban az esetben Bruttó 3,500 Ft, amiről természetesen számlát kap. Amennyiben később megrendeli a termékekekt abban az esetben ezt az összeget jóváírjuk a megrendeléskor.

 

Van-e munkadíj?

Az általunk adott ajánlat tartalmazza az összes költséget, átlagos szerelési körülmények esetén. Nincs rejtett költség!

 

Mennyi előleget kell adnom?

Szerződéskötéskor a megrendelés teljes összegének 40%-át előlegként meg kell fizetni. A fentmaradt 60%-ot a termékek felszerelésekor kell kiegyenlíteni.

 

Mennyi kosszal jár a szerelés?

Azt mondhatjuk, hogy kevés kosszal jár. Nem kell falat fúrni. A nyílászáró átfúrásából eredő kosz amivel számolni kell.


Miért zsínór a gurtni helyett?

Abban az esetben, ha  nem lehetséges a nyílászáróba egyenesen elhelyezni a furatot a gurtninak, akkor megoldást jelenthet a zsinóros kezelés, mivel ebben az esetben nem feltétel a furat egyenessége. A zsinór már egy olyan választás amit kényszerből kell alkalmazni. Ebben az esetben a Garancia a felhúzó zsinór elkopására maximum 1 Év!

 

 

Fizetési módok :

 

Előleg készpénz - végösszeg készpénz

Előleg utalással - végösszeg készpénz

ebben az esetben az előleg érkeztetésekor fog a gyártás megkezdődni, és a teljesítés időpontja is eszerint változhat.

Előleg utalással - végösszeg utalással

ebben az esetben az előleg érkeztetésekor fog a gyártás megkezdődni, és a teljesítés időpontja is eszerint változhat, valamint a végösszeget a munka elvégzésére egyeztetett időpont előtt 24 órával érkeztetni kell cégünk számlájára.

Előleg készpénz - végösszeg utalással

végösszeget a munka elvégzésére egyeztetett időpont előtt 24 órával érkeztetni kell cégünk számlájára.