Power Invest Kft


Telephely:
1205 Budapest
Asztalos Sándor 10/B
Adószám: 12122671-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-103461
Email: info@powersolar.hu
Telefon: 06-1-706-9207
Mobil: 06-70-367-6885


Gyakori kérdések

2-year-warrantyEz a menüpont segít megválaszolni a leggyakoribb kérdéseket amik felmerülhetnek bennünk amikor eldöntjük, hogy szeretnénk valamilyen árnyékolót vásárolni, amit feltétlen azzal a céllal teszünk, hogy konfortosabbá tegyük az otthon töltött időt.

 

Cégünk az általunk forgalamzott termékekre 2 + 3 Év garanciális javítást vállal, amennyiben a terméket rendeltetésszerűen használták.

 

Hogyan válsszunk árnyékolót :

Adunk egy kis segítséget ehhez a kérdéshez. Az emberek többsége nem jó irányból közelíti meg ezt a kérdést. Ne azt vizsgáljuk meg először, hogy melyik menyibe kerül, vagy hogy milyen van a barátomnak, ismerősömnek, szomszédnak, hanem alakítsuk ki saját igényünket, majd keressünk egy terméket, ami ennek megfelel. Vannak bizonyos szempontok, amik fontosabbak és lesznek kevésbé fontosak. Így tudjuk majd lépésről lépésre eljutni a kívánt termékhez.


Íme, néhány fontos szempont:


Kívül, vagy belül legyen az árnyékoló?

Hő védelem szempontjából, a külső árnyékolók sokkal hatékonyabbak, mint a belsők. Belátás ellen mindkettő jól véd. Biztonsági szempontból csak a külső árnyékoló (Redőny), ami szóba jöhet.

Teljes sötétséget is szeretnénk, vagy elég nekünk a részleges sötétítés?

A reluxa például egy olyan sötétítő eszköz, amivel a legjobb esetben is csak részleges sötétítés érhető el. A Roletták és a szalagfüggönyök anyaga (fényzáró, fényáteresztő) fogja ezt a kérdést meghatározni.

A hő védelem kérdése !

Itt rögtön meg kell különböztetni a nyári, és a téli időszakot. Nyáron a meleg ellen egy belső árnyékoló is jó hatékonysággal működhet, mivel a nap nem tud besütni a lakásba. Így nem vagy sokkal kevésbé melegszik az fel. Télen viszont, a hideg ellen kell védekezni. Ez jóval nehezebb feladat, itt a belső árnyékolók hatékonysága jóval kisebb, mint a külsőké. Egy kívülre gondosan, és szakszerűen fölszerelt redőny, még az ablaküveg előtt megfogja a hideget, így az már nem fog lehűlni, és átvezetni hideget a lakásba.

Az ÁR !!!

Ez az egyik legfontosabb fontos kérdés, mennyibe fog kerülni? Mit kapok a pénzemért? Sajnos ezt nem jó irányból közelítik meg általában. Egy jól megválasztott árnyékoló nem kiadás, hanem befektetés! Így az idő nekünk dolgozik, és ahogy telik, az árnyékoló nemcsak visszahozza az árát, hanem megtakarítást, ma hangzatos szóval rezsicsökkentést érhetünk el vele.

Átlagos szerelési körülmények

Az oldalon található, valamint a kalkulátorral készített árajánlatokban szereplő árak Átlagos Szerelési Körülmények-re vonatkoznak. Amennyiben a helyszíni sajátosságok eltérnek az átlagostól és emiatt a szokásostól eltérő módon kell az árnyékolót telepíteni, annak extra költsége van.

 

Felsorolunk itt néhány példát, amikor nem átlagos a szerelési körülmény:

fém (alumínium, vagy vas) ablakra kell szerelni,

falra kell rögzíteni a redőnyt, szúnyoghálót, reluxát, falat kell fúrni a gurtni átvezetéséhez,

falra kell rögzíteni a gurtni begyűjtő automatát,

magasban kell Fix ablakra redőnyt, szúnyoghálót szerelni kívülről, esetleg állvány kell hozzá.

Le kell szerelni a régi árnyékolót. Kiemelő keretet kell tenni az árnyékoló alá (pl. ha kilincs van az erkélyajtón kívül).

Napellenzőt nem lehet fölvinni a lépcsőházban, kívül kell felhúzni !

 

A megrendelt termék árán felül meg  kell fizetni a régi árnyékoló levételét :

külsőtokos redőny 1.000 Ft/db

Belsőtokos fa, műanyag, alumínium redőny 2.000 Ft/db

reluxa 800 Ft/db

napellenző 5.000 Ft/db

szalagfüggöny 1.000 Ft/db

roletta 1.000 Ft/db

harmonika ajtó 1.000 Ft/db

szúnyogháló 1.000 Ft/db

falra, betonra szerelés 5.000 Ft/db

kiemelő keret alumínium 2.500 Ft/fm

kiemelő keret fából 4x5 cm-es natúr 2.500 Ft/fm

kiemelő keret fából 5x10cm-es natúr 3.500 Ft/fm

kiemelő keret festése 1.500 Ft/fm

 

Megrendelés Menete :

Az alábbi kérdésekre válasz kap itt....

Hogyan?

Miként?

Telefonáljak?

Email-t írjak?

Mennyibe fog kerülni a kiszállás, felmérés?

Van-e munkadíj?

Mennyi előleget kell adnom?

Kapok-e számlát?